Websites

Webdesign: Breng de essentie in beeld!

Het wordt als maar belangrijker om in beeld te komen met uw bedrijf of organisatie. Je krijgt maar één kans om indruk te maken. Een website die uw toekomstige klant duidelijke en to-the-point informatie biedt, die de essentie van uw zaak of uw product weergeeft is onmisbaar geworden.

Ons team luistert naar uw verhaal en de vooropgestelde commerciële doelen. Daarnaast houden we ook rekening met uw eigenheid en creëert hierbij de passende sfeer. U en uw product doordacht en krachtig voorstellen, dát is onze missie!

De websites en webshops die we bouwen worden telkens mobile-first ontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende apparaten en schermgroottes. Zo verliest u geen bezoekers die met hun Smartphone of tablet naar uw website surfen.

Webdesign is ook Gevonden worden

Met de nieuwste webdesign technieken zorgen we ervoor dat zoekmachines zoals Google uw website kunnen vinden. Vindbaar zijn, en u onderscheiden van uw concurrenten is heel belangrijk. Daarom voorzien we de nodige SEO (Search Engine Optimaization) optimalisatie om goed gevonden te worden.

Dit alles gaat hand in hand met sociale media want... , wie staat er nu nog met zijn product te schreeuwen langs de kant van de staat? Uiteraard kunnen we hier ook verder in gaan en actief SEO en SEA (Search Engine Advertising) toepassen.

Zelf uw website beheren

Wenst u zelf teksten of beeldmateriaal te beheren in uw website? Dat kan!

We voorzien uw website van een CMS (Content Management System), hiermee kan u op een gebruiksvriendelijk manier uw teksten en foto's zelf beheren. Uiteraard begeleiden wij u en blijven we steeds tot uw dienst.

Neem contact met ons op en dan overlopen we met heel veel enthousiasme en plezier alles met u samen.

6 Webdesign tips

  • Goede productfoto's
  • Genoeg witruimte
  • Video's & Geluid
  • Responsive design
  • Consistente lettertypes
  • Eenvoudig navigatie

Laten we samenwerken

Hebt u een vraag of wilt u het met ons over een project hebben? We bekijken graag waar we u bij kunnen helpen.