Over Vulpo

Wie zijn we

Vulpo is een jong en innoverend webdesign bureau gevestigd in Wetteren, maar vooral te vinden op het web. We ondersteunen onze klanten met het webdevelopment dat ze nodig hebben om hun zaak te ondersteunen: van websites, webapplicaties, webshops, met of zonder backoffice systemen.

Continue bijscholing, en steeds met een open blik op de snel veranderende webdesign wereld, laat ons toe ook voor jou altijd de nieuwste webtechnieken toe te passen.

Het internet, met zijn onuitputtelijke mogelijkheden, is onze passie!

Bert


Cedric


Erik


Onze aanpak

We bouwen software op maat, dat wil zeggen dat we een duidelijk beeld moeten krijgen over wat jij, als klant, wil bereiken. Daarom betrekken we onze klant in het volledige ontwikkelingsproces, op deze manier hebben zowel jij, de klant, als wij zelf een goed overzicht over het geheel en kan op tijd worden bijgestuurd waar nodig.

Daarom is de eerste meeting van vitaal belang. Hier nemen we de samen de digitale strategie van het project onder de loep en bepalen we de juist werkwijze. Door deze intensieve samenwerking met onze klanten kunnen we een optimaal online product afleveren. Zo is deze website, applicatie of mobiele applicatie gebruiksvriendelijk en sluit deze aan bij de behoefte van de gebruiker.

Niemand kan alles. Daarom hebben we een team samengesteld van experts in hun eigen niche: Designers, Developers, Informatiearchitecten, Online marketeers en SEO-specialisten.

Bij Vulpo geloven we in samenwerking.

Vulpo?

Vulpo betekent "vos" in het Esperanto.

De naam is toepasselijk, want alle applicaties of websites die we bouwen en afleveren trachten we zo doordacht, sluw, snel en efficiƫnt mogelijk te maken. Zodat u met uw organisatie of bedrijf net als een vos uw markt kan bespelen.

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes