Klantengetuigenissen

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Elke dag opnieuw.

Vulpo onderhoud al meer dan 5 jaar de websites en webapplicaties die ons worden toevertrouwd door een uiteenlopende klantenkring van grote privébedrijven, KMO's en openbare instellingen. Bij Vulpo staat klantentevredenheid centraal. Lees hieronder de getuigenissen van onze klanten.
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie professionele aanpak en vlotte samenwerking voor de opbouw van onze website. Vooral de strakke timing en stipte opvolging was voor ons een plus!

Jan Van der Jeught

Advocaten Van der Jeught

Ik heb me als beginnende zelfstandige voorgenomen op tijd hulp te zoeken bij zaken die me niet liggen, zoals het bouwen van een website. Ik heb de inhoud van mijn website bezorgd aan Vulpo. We zijn vertrokken van een duidelijke offerte. Na 2 weken van korte interacties met Erik over de layout en schikking, was mijn website klaar.

Thomas Baaten

Baaten Welding Consultancy

Omdat de communicatie met de vorige webmaster stroef liep waren wij op zoek naar iemand die bereid was de website over te nemen. In Vulpo hebben wij hierin de ideale partner gevonden. Elk probleem in de bestaande website wordt onmiddellijk besproken en aangepakt. De volgende website zal zeker van 0 door Vulpo opgebouwd worden.

Wim Van Steendam en Els Schouppe

Salons 'T Oud Gemeentehuis

Vrienden hadden ons doorverwezen naar Vulpo voor het maken van een nieuwe website. Het eerste contact was vriendelijke en behulpzaam zonder te veel druk en legde alles transparant uit. Dit overtuigde ons om voor Vulpo te kiezen. Dit bleek een goede keuze, afspraken werden correct nageleefd met een mooie website als resultaat.

Manager

La Tegolaia

We zijn heel tevreden over de persoonlijke, vriendelijke en professionele aanpak van Vulpo, bij het uitwerken van de nieuwe website van onze theatervereniging. Wij kregen reeds heel wat positieve reacties op het erg geslaagde resultaat!

Sabine

Teater 2000

Bedankt aan Vulpo voor het puike werk aan onze nieuwe website. We zijn met ons bedrijf zeer tevreden om onze website door deze professionele mensen te hebben laten ontwerpen.

Marc Bosmans

Juwelier Bosmans

Met Vulpo in zee gaan was voor ons hetzelfde als de overgang van traag naar snelladen.

Alex De Swaef

EV-Point

Nadat Vulpo onze website een nieuwe look gaf, met meer creativiteit en structuur, zagen wij ons bezoekersaantal met 30% stijgen.

Christa Van de Slycke

Hotel Restaurant OTUS

Overtuigd door onze klanten?

Neem dan contact met ons op, we bekijken graag waarmee we u kunnen helpen.